Jogi nyilatkozat

Jogi nyilatkozat

 

Az Építkezők Országos Egyesülete weboldalainak tartalmának használatához fűződő jogok:

 

Azzal, hogy belép az Építkezők Országos Egyesülete weboldalaira, elfogadja az alábbi feltételeket, még abban az esetben is, ha a honlapnak nem regisztrált felhasználója:

 

  • Az Építkezők Országos Egyesületének minden weboldalán található tartalom az Építkezők Országos Egyesülete szellemi tulajdona.

 

  • Az Építkezők Országos Egyesülete fenntart minden, a lap bármely részének bármilyen módszerrel, technikával, történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot.

 

  • A tulajdonos előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a lap egészének vagy részeinek feldolgozása és értékesítése. A lap tartalmának egyes részeit – kizárólag saját felhasználás céljából – merevlemezére mentheti, vagy kinyomtathatja, de ebben az esetben sem jogosult a lap így többszörözött részének további felhasználására, terjesztésére, adatbázisban történő tárolására, letölthetővé tételére, kereskedelmi forgalomba hozatalára.

 

  • Az Építkezők Országos Egyesületének weboldalai teljes egészében, szerzői jogvédelem alatt állnak, azokból bármely részt kivágni, a megcsonkított részt nyilvánossághoz bármely módon újraközvetíteni tilos. Tilos továbbá a tulajdonos előzetes írásbeli engedélye nélkül a weboldal tartalmát tükrözni, azaz technikai művelet segítségével nyilvánossághoz újraközvetíteni, még változatlan formában sem.

 

  • A jogosulatlan felhasználás büntető-, és polgári jogi következményeket von maga után.